O nas

Optika Auer. Razlika je v ljudeh.

Smo družinsko podjetje s tradicijo od leta 1996. Naša ekipa je sestavljena iz strokovno podkovanih, prijetnih ljudi.

Slika 26 of 52

Denis Auer

Več kot dvajset let dela v optični delavnici je privedlo do neprecenljivih izkušenj. Denis je vrhunski optični tehnik in ni stekla, ki ga glede na individualne želje in zahteve ali morebitne težave ne bi odlično priporočal, nato pa popolno izbrusil in vgradil v izbrani okvir. Zaveda se pomembnosti novih tehnologij, idej in oblikovnih trendov ter spremlja optične sejme po vsej Evropi. Poleg vodstva štirih poslovalnic Optike Auer pokriva še cel spekter del. Resnično se loti vsega in izpelje vse, kar si zada. Nanj se lahko obrnemo in zanesemo vsi ostali člani ekipe. Vsa leta je usmerjen še v pridobivanje strokovnega znanja o kontaknih lečah, športnih očalih, korekcijskih vstavkih in ostalih novostih.

Slika 7 of 52

Petra Auer

Mag. iuris Petra Auer je sprva nabrala nekaj izkušenj na svojem področju, a ker najraje, ljubiteljsko v pravem pomenu besede, že od samega začetka ob Denisu soustvarja podjetje Optika Auer se je pred leti popolnoma predala delu v optiki, kjer poleg osnovnega dela v poslovalnicah Optike Auer deluje še predvsem na kreativni ravni, se ukvarja s spletom, z marketingom, daje ideje, energijo in se zavzema za nov pogled v podjetniškem svetu. Prave cilje je moč doseči le z ogromno truda, delovne vneme, vztrajnostjo, delitvijo dela ipd. Vse to pa je lahko zapakirano tudi v elagantnem, nežnem paketku, saj so nasmeh, odprtost in pozitivna energija najboljši spremljevalci za dosego le-teh. Vizija, ki odpira vrata v drugačen svet ... svet sočutja in vrednot.

Slika 1 of 52

Suzana Auer

Suzana je z možem Bojanom leta 1996 ustanovila Optiko Auer. Njeno znanje, njene delovne izkušnje dajejo moč. Z njo je lažje narediti vsak prvi korak nove poti. Po izobrazbi je medicinska sestra in Optiki Auer nudi vsak dan potrebno strokovno, tudi zdravstveno znanje. Suzani Optika Auer dolguje veliko zahvalo za vso mirnost in prepričanje, da je vse, pa naj bo še tako težko, rešljivo. Je močna ženska, ki pa v Optiko Auer že od samega začetka prinaša ženstvenost, čustvenost in vse ostale ženske čare. Našim poslovalnicam daje svež pridih, lahkotnost in vsak dan potrebno prijaznost ter ustrežljivost v vsem delu, ki ga opravlja.

Slika 43 of 52

Bojan Auer

Bojan, v središču dogajanja od leta 1996, se je zdaj »modro« (v smislu manj živciranja in več uživanja ob delu) umaknil z vodilnega mesta, a na vsakem koraku stoji ob strani sinu Denisu, ga podpira in mu nudi veliko oporo tudi s tem, ko resnično verjame vanj. Še vedno pa uživa ob delu v poslovalnicah Optike Auer, zna se posvetiti in prisluhniti ter tako tudi odlično izbrati prava očala. Bojan je enostavno kul in takšen je Optiki Aueri všeč. Njegova in Suzanina življenjska filozofija je uživati življenje, polno ljubezni, spoštovanja, sprejemanja drugačnosti in pozitivnih misli. Majhne so stvari, ki osrečijo, in odnosi so tisti, ki jih moramo negovati. Toplina, ki jo boste začutili.

Slika 16 of 52

Karmen Vidmar

Karmen je vztrajna, zanesljiva, energična in nadebudna mladenka, ki si postavlja visoke cilje in jih marljivo doseže. Znanje, s katerim je prišla, že osmo leto nadgrajuje v naši optični delavnici in tako iz dneva v dan postaja le še odličnejši optik tehnik. Karmen v svoji poslovalnici izdeluje skoraj vsa očala Optike Auer. Njeni uspehi sežejo od vožnje z motorjem, pešačenja na Triglav in vse do sedanje službe, ki si jo prav tako šteje kot uspeh. Pravi, da Optiko Auer lahko opiše kot »second home/family«. Karmen čuti naš način poslovanja, zato si brez nje in njene energije, samoiniciative ter volje do dela Optike Auer več ne znamo predstavljati.

Slika 44 of 52

Tinka Švarcl

Tinka je že ob študiju nabrala veliko izkušenj pri delu v optiki. Z otvoritvijo naše poslovalnice v Lenartu, kjer živi, pa jo je zamikalo … Prišla je v Optiko Auer. Samoiniciativna, radovedna in iznajdljiva Tinka je sprva le pomagala pri dnevnem poslovanju in tako pridobila strokovna znanja in izkušnje na področju optike. Po nekaj letih, ko se je dodobra izučila, pa je uspešno prevzela vodenje prekrasne Optike Auer Lenart. Prva beseda, ki ji pade na pamet, ko sliši »Optika Auer«, je organiziranost. In res je, tudi s tem namenom je del ekipe Optike Auer. Tinka je komunikativna, čustvena in energična ženska, ljubeča mamica, dvakrat že ponosna tetka ter ima rada živali, spoznavanje novih krajev, ljudi in kultur.

Popravljena 1 of 2

Nuša Hiter

Športna duša, to je naša Nuša! Pravična (tehtnica), fleksibilna, iznajdljiva, odgovorna in družabna mladenka pravi tako: “Optika Auer je kot švicarska ura, saj jo odlikujejo natančnost, utečenost, visoka kvaliteta in šik, dovršen izgled. Najpomembnejša pa je srčnost vseh ljudi, ki tvorijo to celoto. Izredno vesela in hvaležna sem, da sem zraven.” Nuša je mamica s srcem in se vsega loti z izjemno pozitivno energijo ter dobro voljo. Ponaša se z dvanajstimi leti izkušenj iz področja optike in je tako zraven na okulističnih pregledih v vseh poslovalnicah Optike Auer, preostali čas pa vneto skrbi za Optika Auer Maribor v Medicinski center Betnava.

Slika 17 of 52

Sanja Držanić

Poštena, odkrita, zanesljiva in prijazna oseba je naša Sanja. Mlada Lenarčanka, ki se je podala na pot strokovnega izobraževanja ter usposabljanja pod okriljem našega kolektiva, je vedno pripravljena pomagati, sodelovati in se učiti. Sanja se rada druži s svojimi prijateljicami, kolesari in se nasploh giblje v naravi. Pred kratkim se je peljala z divjim vlakcem smrti in premagala svoj najhujši strah, strah pred višino. Pravi, da so ji vse ovire, ki jih ji je na pot že postavilo življenje, dale neprecenljive izkušnje. Najbolj pa je ponosna na svoje trdo delo, pogumne odločitve, kreativne zamisli, pozitivne spremembe, vztrajnost in osebno rast. Pa to je to ;-), to je Sanja iz Optike Auer.