Skip to main content

O nas

Smo družinsko podjetje s tradicijo od leta 1996. Naša ekipa je sestavljena iz strokovno podkovanih, prijetnih ljudi. Držimo se uveljavljenega načela: »Zavedamo se, da vaša očala nosijo naše ime, zato so ta vedno izbrana in izdelana do popolnosti.«
O naši optiki Auer

Leta 2006 smo odprli prvi Relaxed Vision center – Carl Zeiss v Mariboru. V želji zagotoviti najvišji standard optike tudi izven večjih mest in krajev smo ob 15. obletnici obstoja naše znanje in izkušnje na področju svetovanja pri izbiri korekcijskih in sončnih očal ter kontaktnih leč kot tudi vedno bolj cenjeno lastno izdelavo očal prenesli še na dve izbrani lokaciji – jubilejni optiki v Rušah in Račah. Leta 2013 se je zgodba nadaljevala ... Premišljeno, z mnogo novih idej, energije in znanja smo sledili novim ciljem, naši četrti poslovalnici – Optiki Auer Lenart.

V začetku leta 2024 smo prelepo poslovalnico v Rušah pa žal zaprli. Starša sta manj prisotna, ker sta se upokojila, mladi pa si tudi v prihodnje želimo kvalitete in ne kvantitete. Vljudno vabljeni v Optiko Auer Maribor, Rače ali Lenart.

„Zavedamo se, da vaša očala nosijo naše ime, zato so ta vedno izbrana in izdelana do popolnosti.“

Denis Auer

Vprašajte nas

Za vse dodatne informacije lahko izpolnite spodnji obrazec, nas pokličite ali nas obiščite v kateri izmed naših poslovalnic.

Strinjam se s Splošnimi pogoji uporabe spletne strani Optike Auer.