Skip to main content

Storitve

Brezplačna popravila in čiščenje očal

Vsem strankam Optike Auer vseskozi nudimo brezplačna čiščenja in vsa manjša popravila očal, kot so menjave nosnikov, vijakov, različne nastavitve očal ipd. Proti plačilu pa so možna tudi laserska lotanja korekcijskih okvirjev.

Storitve
Lastna izdelava očal

V delavnici Optike Auer Rače in Optike Auer Lenart sami brusimo in vgrajujemo vsa korekcijska in sončna stekla za vse poslovalnice Optike Auer. Tako lahko garantiramo odličnost izdelave vseh očal.

Strokovne informacije

Svetovanje pri izbiri korekcijskega okvirja ali sončnih očal in strokovna podpora pri odločitvi katera stekla so za vas najprimernejša. Primerjava najrazličnejših korekcijskih stekel vodilnih svetovnih proizvajalcev.

Izbira »pravih« stekel je namreč kompromis med vašimi željami, potrebami in nenazadnje tudi zmožnostmi. Najpomembneje je, da ste vi zadovoljni.

Plačila na obroke, brez obresti

Plačila sprejemamo z vsemi plačilnimi karticami in nudimo možnost obročnega plačila preko kartice Diners, do 24 obrokov. In... Prav v vsaki poslovalnici je možno skleniti tudi dogovor o obročnem gotovinskem odplačilu korekcijskih ali sončnih očal z dioptrijo − do pet obrokov brez obresti! Za sklenitev potrebujete le osebno izkaznico in davčno številko.

Vrhunsko izvedeni pregledi za predpis dioptrije za očala ali kontaktne leče

Odlično opravljen zdravniški pregled razumemo kot osnovo našega dela. Zavedamo se, da le vrhunsko izveden pregled na najsodobnejših napravah zagotavlja kvaliteno izmerjeno dioptrijo za očala ali kontaktne leče in za pravočasno odkritje morebitne bolezenske motnje na očesu, nastanek sive ali zelene mrene.

Naročanje na pregled

Naročila na preglede sprejemamo vsak delovni dan na telefonske številke naših poslovalnic:

  • 040 563 008 (Maribor),
  • 040 563 005 (Rače),
  • 040 563 009 (Lenart).

Na pregled pa se lahko naročite tudi s sporočilom na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali z izpolnitvijo obrazca za naročanje.

Široka ponudba in prava cena. Ustrežljivost, zanesljivost.

Lokalno je odlično. *****

Denis Auer

Garancija Optike Auer

  • Očala izdelujemo na vrhunskih brusilnih aparatih francoskega proizvajalca Briot.

  • Garancija na kakovost in funkcionalnost za dobo minimalno 12 mesecev na vsa korekcijska stekla ter okvirje iz naše ponudbe.

  • Nudimo brezplačen servis, popravilo očal in čiščenje.

Vprašajte nas

Za vse dodatne informacije lahko izpolnite spodnji obrazec, nas pokličite ali nas obiščite v kateri izmed naših poslovalnic.

Strinjam se s Splošnimi pogoji  uporabe spletne strani Optike Auer.