Storitve

Družinsko podjetje posluje že od leta 1996. Leta 2006 smo odprli prvi Relaxed Vision center – Carl Zeiss v Mariboru. V želji zagotoviti najvišji standard optike tudi izven večjih mest in krajev pa smo ob 15. obletnici obstoja naše znanje in izkušnje na področju svetovanja pri izbiri korekcijskih in sončnih očal ter kontaktnih leč kot tudi vedno bolj cenjeno lastno izdelavo očal prenesli še na dve izbrani lokaciji – jubilejni optiki v Rušah in Račah. Leta 2013 se je zgodba nadaljevala ... Premišljeno, z mnogo novih idej, energije in znanja smo sledili novim ciljem, naši četrti poslovalnici – Optiki Auer Lenart.
Držimo se uveljavljenega načela ...
Slika 40 of 52

 

 

 DSC9959 Copy1
Vrhunsko izvedeni pregledi za predpis dioptrije za očala ali kontaktne leče

Odlično opravljen zdravniški pregled razumemo kot osnovo našega dela. Zavedamo se, da le vrhunsko izveden pregled na najsodobnejših napravah zagotavlja kvaliteno izmerjeno dioptrijo za očala ali kontaktne leče in za pravočasno odkritje morebitne bolezenske motnje na očesu, nastanek sive ali zelene mrene.

Naročila na preglede sprejemamo vsak dan na telefonske številke naših poslovalnic:

  • 02/252 68 01 (Maribor),
  • 02/620 08 04 (Ruše),
  • 02/620 84 65 (Rače),
  • 02/620 44 23 (Lenart).

Na pregled pa se lahko naročite tudi s sporočilom na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali z izpolnitvijo obrazca za naročanje.

 DSC0016 Edit

 

Strokovne informacije

Svetovanje pri izbiri korekcijskega okvirja ali sončnih očal in strokovna podpora pri odločitvi katera stekla so za vas najprimernejša. Primerjava najrazličnejših korekcijskih stekel vodilnih svetovnih proizvajalcev.

Izbira »pravih« stekel je namreč kompromis med vašimi željami, potrebami in nenazadnje tudi zmožnostmi. Najpomembneje je, da ste vi zadovoljni.

 DSC1397 Edit
 DSC1401 Edit
 DSC0694 Copy1
 DSC0696 Copy1
Predstavitev različnih funkcij stekel.

 

 

 

Široka ponudba in prava cena. Ustrežljivost, zanesljivost.
Lokalno je odlično. *****
 DSC1298 Edit

 

 

 

 DSC0664 Edit
Brezplačna popravila in čiščenje očal

Vsem strankam Optike Auer vseskozi nudimo brezplačna čiščenja in vsa manjša popravila očal, kot so menjave nosnikov, vijakov, različne nastavitve očal ipd. Proti plačilu pa so možna tudi laserska lotanja korekcijskih okvirjev.

 

 

Lastna optična delavnica

V delavnici Optike Auer Rače sami brusimo in vgrajujemo vsa korekcijska in sončna stekla za vse poslovalnice optike Auer. Tako lahko garantiramo odličnost izdelave vseh očal.

Slika 14 of 52

 

 

Plačila

Plačila sprejemamo z vsemi plačilnimi karticami in nudimo možnost obročnega plačila preko kartice Diners, do 24 obrokov. In... Prav v vsaki poslovalnici je možno skleniti tudi dogovor o obročnem gotovinskem odplačilu korekcijskih ali sončnih očal z dioptrijo − do pet obrokov brez obresti! Za sklenitev potrebujete le osebno izkaznico in davčno številko.

 

 

Slika 39 of 52
Optika Auer Maribor, Ruše, Rače in Lenart