Optika Auer Rače

  • Optika Auer Rače
  • Optika Auer Rače
  • Optika Auer Rače
  • Optika Auer Rače
  • Optika Auer Rače
  • Optika Auer Rače
Naslov

Ljubljanska cesta 2

2327 Rače

 

Kontakt

T: 02 620 84 65

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Delovni čas

pon.−pet.: 9.00 18.00

sob.: 9.00 12.00

Naročilo na očesni pregled
Naročilo na očesni pregled

V želji zagotoviti najvišji standard optike tudi izven večjih mest in krajev smo Optiko Auer Rače, po petih letih njenega obstoja, preselili na novo lokacijo – Ljubljanska cesta 2.

Menimo, da je čas za prav takšne optike, Optike Auer. Optike, ki jih odlikujejo osebnost pristopa, kreativnost, umetnost, čustvenost in drznost drugačnosti.

Optika je tako med krajani, kot tudi širše, odlično sprejeta. Poleg široke ponudbe, strokovnosti, ustrežljivosti, zanesljivosti in vrhunsko izvedenih pregledov za predpis očal in kontaktnih leč se v Račah ponašamo še s centralno delavnico, v kateri izdelujemo vsa očala Optike Auer.

»Zavedamo se, da vaša očala nosijo naše ime, zato so ta vedno izbrana in izdelana do popolnosti.«
Denis Auer

Aktualno

Centralna optična delavnica
Centralna optična delavnica

23. maja 2011 smo odprli takrat našo drugo poslovalnico, Optiko Auer Rače , katere uspešna...


Vprašajte nas

Za vse dodatne informacije lahko izpolnite spodnji obrazec, nas pokličete na telefonsko številko 02 620 08 04 ali nas obiščite v kateri izmed naših poslovalnic.

Če želite uporabiti spletni obrazec, je treba potrditi, da ste prebrali in se strinjate s splošnimi pogoji uporabe spletne strani optika-auer.si, ki jih najdete TUKAJ.

Če želite uporabiti spletni obrazec, je treba potrditi, da ste seznanjeni z informacijami o varstvu osebnih podatkov na spletni strani optika-auer.si, ki jih najdete TUKAJ