Upravljavec spletne strani optika-auer.si je v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za potrebe izvajanja svojih storitev optika-auer.si zbira naslednje podatke, ki jih je uporabnik posredoval preko katerega od obrazcev na naši spletni strani: ime in naslov elektronske pošte, ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu auer-optika.si. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta.

Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje po spletni strani. Na vaš računalnik lahko optika-auer.si shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ter piškotke sistema Google Analytics (za anonimno analizo obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku optika-auer.si shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo ko zaprete spletni brskalnik, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca dalj časa.

Upravljavec spletne strani optika-auer.si se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezuje k trajnemu varovanju osebnih podatkov pred izgubo, zlorabo ali nepooblaščenim dostopom. Podatke bo upravljavec uporabljal izključno za komunikacijo z uporabnikom in ne bodo posredovani tretjim osebam. Podatki se hranijo in uporabljajo do vašega preklica, ki ga lahko kadarkoli posredujete preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Spletna stran optika-auer.si lahko vsebuje povezave tudi na druge spletne strani. Za pogoje poslovanja, pravila zasebnosti, zaščito in varnost na drugih spletnih straneh, ki jih obiščete in niso v upravljanju optika-auer.si, ni odgovoren upravljavec spletnega mesta optika-auer.si.

Spletno mesto optika-auer.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.