Optika Auer Lenart

  • Optika Auer Lenart
  • Optika Auer Lenart
  • Optika Auer Lenart
  • Optika Auer Lenart
  • Optika Auer Lenart
Naslov

TC Lenapark, Ob Poleni 35

2230 Lenart

 

Kontakt

T: 02 620 44 23

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Delovni čas

pon.−pet.: 9.00 19.00

sob.: 9.00 13.00

Naročilo na očesni pregled
Naročilo na očesni pregled

Po odličnem sprejemu že na dveh izbranih lokacijah, naših jubilejnih optikah v Rušah in Račah, ki smo jih v želji zagotoviti najvišji standard optike tudi izven večjih mest in krajev otvorili ob 15. obletnici poslovanja Optike Auer Maribor ... smo premišljeno, z mnogo novih idej, energije in znanja sledili novim ciljem. Pripravili smo pestro ponudbo očal in kontaktnih leč v ambientu, ki vas ne pusti ravnodušne. To je Optika Auer Lenart.

Strokovne informacije, ustrežljivost, zanesljivost, vrhunsko izvedeni pregledi za predpis očal in kontaktnih leč, široka ponudba, prava cena, brezplačna popravila ter čiščenje očal.

Menimo, da je čas za prav takšne optike, Optike Auer. Optike, ki jih odlikujejo osebnost pristopa, kreativnost, umetnost, čustvenost in drznost drugačnosti.

»Zavedamo se, da vaša očala nosijo naše ime, zato so ta vedno izbrana in izdelana do popolnosti.«
Denis Auer

Vprašajte nas

Za vse dodatne informacije lahko izpolnite spodnji obrazec, nas pokličete na telefonsko številko 02 620 08 04 ali nas obiščite v kateri izmed naših poslovalnic.

Če želite uporabiti spletni obrazec, je treba potrditi, da ste prebrali in se strinjate s splošnimi pogoji uporabe spletne strani optika-auer.si, ki jih najdete TUKAJ.

Če želite uporabiti spletni obrazec, je treba potrditi, da ste seznanjeni z informacijami o varstvu osebnih podatkov na spletni strani optika-auer.si, ki jih najdete TUKAJ