Optika Auer Maribor

  • Optika Auer Maribor
  • Optika Auer Maribor Maribor
  • Optika Auer Maribor Maribor
  • Optika Auer Maribor Maribor
  • Optika Auer Maribor Maribor
Naslov

Ljubljanska ulica 89

2000 Maribor

 

Kontakt

T: 02 252 68 01

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Delovni čas

pon.−pet.: 9.00 19.00

sob.: 9.00 12.00

Naročilo na očesni pregled
Naročilo na očesni pregled

Poslovalnica na Ljubljanski ulici 89 je odprla svoja vrata v avgustu leta 2012, kamor se je po mnogih letih preselila z Glavnega trga 2. Ideja in želja po novem, prijaznejšem in lažje dostopnem prostoru nas je gnala, da smo iskali rešitev, ki bo zadovoljevala stroge pogoje okulistične dejavnosti.

Optika Auer Maribor zdaj posluje v sklopu Medicinskega centra Betnava, kjer delujejo tudi okulistična ambulanta dr. Simona Trpina, specialista oftalmologa, in dermatološka ambulanta asist. dr.med. Simone Senegačnik, specialistke dermatovenerologije, ter kozmetični salon Dermavita.

Nova Optika Auer Maribor predstavlja mejnik v naši dolgoletni tradiciji ... Sveža obleka. Menimo, da je čas za prav takšne optike, Optike Auer. Optike, ki jih odlikujejo osebnost pristopa, kreativnost, umetnost, čustvenost in drznost drugačnosti.

»Zavedamo se, da vaša očala nosijo naše ime, zato so ta vedno izbrana in izdelana do popolnosti.«
Denis Auer

Vprašajte nas

Za vse dodatne informacije lahko izpolnite spodnji obrazec, nas pokličete na telefonsko številko 02 620 08 04 ali nas obiščite v kateri izmed naših poslovalnic.

Če želite uporabiti spletni obrazec, je treba potrditi, da ste prebrali in se strinjate s splošnimi pogoji uporabe spletne strani optika-auer.si, ki jih najdete TUKAJ.

Če želite uporabiti spletni obrazec, je treba potrditi, da ste seznanjeni z informacijami o varstvu osebnih podatkov na spletni strani optika-auer.si, ki jih najdete TUKAJ