Skip to main content

Splošni pogoji uporabe spletne strani optika-auer.si

1. Uvodne določbe

Splošni pogoji uporabe opisujejo delovanje spletne strani optika-auer.si (v nadaljevanju: spletna stran), določajo pravice in obveznosti uporabnika vsebin in storitev spletne strani. Splošni pogoji uporabe urejajo tudi poslovni odnos med upravljavcem in uporabnikom. Uporabnika spletne strani zavezujejo vsakokratno veljavni in objavljeni Splošni pogoji uporabe, ki so dostopni vsem obiskovalcem in uporabnikom spletne strani.

Osebna izkaznica:
Upravljavec spletne strani optika-auer.si je (v nadaljevanju: upravljavec):
Naziv: Auer optika, Denis Auer s.p.
Naslov: Ljubljanska cesta 2, 2327 Rače
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Identifikacijska št. za DDV: 38759373
Matična številka: 3547876000
TRR: SI56 0312 0100 0431 415, odprt pri SKB d.d.
Datum vpisa v poslovni register Slovenije dne 20.5.2009
Upravljavec je vpisan v register izdelovalcev medicinskih pripomočkov in register dobaviteljev medicinskih pripomočkov, pri Javni agenciji RS za zdravila in medicinske pripomočke. Registriran je za prodajo po pošti in internetu.

2. Pogoji za uporabo

Z uporabo spletne strani se uporabnik strinja s pogoji njene uporabe. Upravljavec spletne strani si pridružuje pravico do spremembe splošnih pogojev. Če se uporabnik s splošnimi pogoji uporabe ne strinja, mu upravljavec odsvetuje uporabo spletne strani.
Pregledovanje vsebin je dovoljeno samo za osebno uporabo. Noben element na spletni strani ne sme biti uporabljen v komercialne namene. Vsebine spletne strani ni dovoljeno zbirati v kakršnih koli podatkovnih bazah, prav tako je tudi ni dovoljeno objavljati v kakršni koli obliki na drugih mestih.

 

Ruše, dne 25. 5. 2018
Nazadnje posodobljeno: 18. 1. 2024

Auer optika, Denis Auer s.p.