Skip to main content

Guess in Guess Marciano

Guess in Guess Marciano

Podjetje Guess sta v Ameriki leta 1981 ustanovila brata Marciano, ko sta zapustila jug Francije v iskanju ameriških sanj. Brata Marciano, ki črpata navdih v svojih evropskih koreninah, sta na novo definirala industrijo denima.

Guess je postal simbol mladosti, seksapilnosti in avanturističnega življenjskega sloga. V več kot 30 letih obstoja znamke so bile tako Guessovi zaščitni obrazi ikone, ki so vse to izražale: Claudia Schiffer, Carre Otis, Eva Herzigova, Anna Nicole Smith, Laetitia Casta, Carla Bruni in Naomi Campbell.

Guess očalaGuess sončna očala

Marciano predstavlja premium nadgradnjo znamke Guess. Je moderna, modno-orientirana kolekcija namenjena ženski, ki rada narekuje trende in ima dovršen slog. Marciano sledi prvinskemu Guess slogu, ki se giblje v ospredju modne industrije. Kolekcija je drzno seksapilna, a hkrati prefinjena in prinaša glamuroznost v vsakodnevno modo.
Kolekcije Marciano Guess očal so izdelane iz najkvalitetnejših ročno izdelanih acetatov in imajo vgrajene avtentične Swarovski kristale.
Marciano očala prinašajo dostopno razkošje vsaki ženski in dopolnjujejo podobo ženske tako ob posebnih priložnostih kot tudi tekom delovnega časa. Pestrost slogov očal Marciano nas zlahka popelje od jutra do večernega koktajla s stilom.

Guess Marciano očalaGuess Marciano sončna očala