Skip to main content

Kaleos

Kaleos

Neodvisna sodobna blagovna znamka očal iz Barcelone.

Kaleos ženska sončna očala
Kaleos moška sončna očala

 

Optika Auer: »KALEOS, kako si se znašel v Optiki Auer?«
Kaleos: »Iščem oči, ki se ujemajo z našimi očali, poglede, ki si upajo videti dlje. Lov za novimi idejami, novimi trendi in novimi načini razumevanja mode nas motivira, da ustvarjamo, ponovno izumljamo in predlagamo nove okvire in fokuse. Smo lovci na oči, ker obstaja veliko stališč, ki jih je treba razumeti, veliko stilov, ki jih je treba dokončati, veliko osebnosti, ki jih je treba proslaviti.«

Kaleos je sinonim za sodoben dizajn s funkcionalnostjo v edinstvenih in osebnih kreacijah. Kot dokaz hladnega, bistvenega sloga katalonske obale smo pri njih našli igrive in elegantne optične okvirje in sončna očala za bolj konvencionalnega oz. »zadržanega« posameznika kot tudi za sodobnega, ekstravagantnega »trendseterja«.

 

Kaleos moška korekcijska očala
Kaleos ženska korekcijska očala

 

Večina okvirjev je proizvedena ročno in vsak par očal zahteva en mesec obrtniškega dela. Pozornost do podrobnosti se začne z izbiro najboljših acetatov in zlitin. Okvirji so izdelani iz najkakovostnejših materialov, z uporabo italijanskih komponent proizvajalcev Mazzucchelli, Divel in Visottica,...pri Kaleosu oblikujejo celo lastne tečaje.

 

Vabljeni.

OPTIKA AUER