Optika Auer Ruše

  • Optika Auer Ruše
  • Optika Auer Ruše
  • Optika Auer Ruše
  • Optika Auer Ruše
  • Optika Auer Ruše
Naslov

Trg vstaje 8

2342 Ruše

 

Kontakt

T: 02 620 08 04

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Delovni čas

pon.−pet.: 9.00 − 18.00

sob.: 9.00 − 12.00

Naročilo na očesni pregled
Naročilo na očesni pregled

Optika Auer Ruše posluje od 6. decembra leta 2010, ko sta Denis in Petra Auer ob 15. obletnici obstoja Optike Auer Maribor jubilejno odprla svojo prvo samostojno poslovalnico, takrat v sklopu poslovnega centra v Rušah, kjer je na 40 m² oživela prav luštna optika. Že na otvoritveni dan nas je obiskalo mnogo zadovoljnih Rušanov, ki so nas izjemno lepo sprejeli v svoje mesto.

Leta 2013 pa smo čisto v stilu nove obleke tudi poslovalnico Optike Auer Ruše preselili na Trg vstaje 8, kjer je skrbno pripravljen prostor dovolj velik za specialistično okulistično ambulanto in delo, ki zagotavlja najvišji standard optike.

Strokovne informacije, ustrežljivost, zanesljivost, vrhunsko izvedeni pregledi za predpis očal in kontaktnih leč, široka ponudba, prava cena, brezplačna popravila ter čiščenje očal. Menimo, da je čas za prav takšne optike, Optike Auer. Optike, ki jih odlikujejo osebnost pristopa, kreativnost, umetnost, čustvenost in drznost drugačnosti.

»Zavedamo se, da vaša očala nosijo naše ime, zato so ta vedno izbrana in izdelana do popolnosti.«
Denis Auer

Vprašajte nas

Za vse dodatne informacije lahko izpolnite spodnji obrazec, nas pokličete na telefonsko številko 02 620 08 04 ali nas obiščite v kateri izmed naših poslovalnic.

Če želite uporabiti spletni obrazec, je treba potrditi, da ste prebrali in se strinjate s splošnimi pogoji uporabe spletne strani optika-auer.si, ki jih najdete TUKAJ.

Če želite uporabiti spletni obrazec, je treba potrditi, da ste seznanjeni z informacijami o varstvu osebnih podatkov na spletni strani optika-auer.si, ki jih najdete TUKAJ