Med stekli obstajajo znatne razlike. Z izbiro izdelkov znamke Rodenstock se odločite za kakovost, tradicijo in varnost. V inovativne izdelke so vložili dolgoletno znanje raziskovanja in revolucionarne tehnologije. Izjemna obrtniška spretnost, natančno brušenje, vrhunski materiali in inovativni nanosi za stekla so podlaga, na katero se lahko zanesete.

Leta 2018 smo v program prodajnega segmenta Optike Auer vključili še popolno inovacijo − NOVO VRSTO ZAŠČITE PROTI SVETLOBI ZA NAŠE OČI.
rodenstock brillenglazen hoofd1 1.1100x600

KOLIKO ZAŠČITE PROTI SVETLOBI POTREBUJEJO NAŠE OČI?

Svetloba je potrebna za vsakodnevne aktivnosti, naše telo in preživetje. Vendar pa ima svetloba poleg pozitivnih učinkov, tudi negativne. Prekomerno UV sevanje je škodljivo tako za našo kožo kot tudi za naše oči. Celo v oblačnem vremenu UV žarki prodrejo skozi oblake, zato je zaščita proti škodljivi UV- svetlobi za oči nujna. Poleg UV - svetlobe pa obstaja tudi modra svetloba, ki je potrebna za uravnotežen bioritem. Vpliva na raven energije, koncentracijo in učinkovitost . Poleg pozitivnih vplivov ima modra svetloba tudi škodljiv vpliv. Ključno je pravo razmerje za optimalno zaščito. Z Rodenstock PRO410 zaščito proti svetlobi, vaše oči dobijo zaščito, ki jo dejansko potrebujejo. vidna svetloba

Prednosti pri uporabi Rodenstock PRO410 zaščite:
• Zaščita za oči 365 dni na leto
• 100% zaščita proti UV svetlobi (UVA in UVB žarki)
• Optimalna zaščita proti potencialno škodljivi svetlobi
• Briljanten pogled, vrhunska estetika in minimalno bleščanje
• Maksimalna življenjska doba korekcijskih stekel
• Absolutna varnost zahvaljujoč najvišjim standardom kakovosti
• Naraven videz in minimalno bleščanje v kombinaciji z PRO410 in Solitaire® Protect PRO2 nanosom
• 3 - letna garancija, ki velja za Solitaire® Protect Balance 2, Solitaire® Protect Plus 2, Solitaire® Protect Sun 2, Solitaire® Protect 2 und Solitaire® Protect PRO
V Optiki Auer smo vsi zaposleni opravili tudi individualno organizirano strokovno izobraževanje pri podjetju Rodenstock, cenjeno znanje vam bomo tako z veseljem predali že ob prvem srečanju.

OPTIKA AUER