Korekcijska očala so pomemben optični pripomoček, hkrati pa tudi vse pomembnejši modni dodatek. V naši spletni trgovini ali v naših poslovalnicah najdete pestro in barvito izbiro modelov različnih svetovno priznanih blagovnih znamk kot so: JISCO BARCELONA, JF REY, MARC JACOBS, MOSCHINO, ECO, DIFFERENT, RAY BAN, CARRERA, GUESS, HUGO BOSS, JOOP, TOMMY HILFIGER, MISSONI, LIGHTEC, S'OLIVER, RODENSTOCK,...

V naši ponudbi lahko najdete vse barvne kombinacije okvirjev in pravtako raznovrstne oblike korekcijskih okvirjev (okrogla, oglata, ovalna...). Izbirate lahko med plastičnimi okvirji in kovinskimi okvirji, med zaprtimi, polodprtimi okvirji, na voljo pa so pravtako očala brez okvirjev oz. očala na vijake.

Povej kdo si in povem ti katera znamka ti pristoji... :)

Če ste za barve, potem ne boste zgrešili z izbiro barvitih okvirjev znamke JISCO BARCELONA.

Če iščete očala, ki so narejena iz kakovostnega, vzdržljivega materiala in so kvalitetno izdelana, so za vas primerni okvirji RODENSTOCK.

Če ste športni tip človeka, hkrati pa želite kakovostne in lahke okvirje, so najprimernejši CARRERA okvirji.

Če ste za ''retro look'', boste zagotovo našli primeren okvir med znamkami kot so GUESS, DIFFERENT, TOMMY HILFIGER idr.

Če želite eleganco (moški) in obenem kakovostna očala, so HUGO BOSS okvirji nepogrešljivi.

Če želite eleganco (ženske) in zelo lahka očala, so MARC JACOBS okvirji primerni za vas.

Če potrebujete korekcijska očala in bi hkrati občasno želeli nositi sončna, so ustrezna rešitev okvirji znamke SOLANO, ki imajo svoj sončni klip. Klip je možen tudi pri okvirjih ECO.

Najpomembnejše pri izbiri okvirjev je upoštevanje predpisane dioptrije in prav tako, da se z njimi dobro počutimo in jih udobno nosimo.
Priporočljivo je, da se oblika okvirja izbere kot kontrast k obliki našega obraza. Kar pomeni, da naj nekdo z okroglo obliko obraza, izbere očala kvadrataste oz. oglate oblike, nekdo z dolgim, podolgovatim obrazom, pa naj izbere večji okvir, ki bo optično zmanjšal njegov obraz. Kadar si nadenemo očala, je pomembno, da nam lepo ''sedejo'' na nos, da je okvir ustrezne širine, da ni preozek in ne preširok ter da so naše oči približno na sredini stekla oz. v zgornji polovici stekla. Bistveno je, da se z njimi dobro počutimo ... da zasijemo!

Pomembno je tudi, da imajo določeni okvirji določene lastnosti, ki so pomembni pri posameznikih s posebno dioptrijo.

Če nas obiščete v kateri izmed poslovalnic, vam bomo pri izbiri z veseljem pomagali in strokovno svetovali.
Očala so podpis stila vsakega posameznika. Bodite drzni, bodite drugačni! Prepustite se Optiki Auer.

OPTIKA AUER