Skip to main content

Jisco - dizajn, udobje in fantastično razmerje med kvaliteto ter ceno

Jisco - dizajn, udobje in fantastično razmerje med kvaliteto ter ceno

Jisco je mlado podjetje, ki sta ga ustanovila Jördis Neubauer in Francisco Marin in je danes sestavljeno iz ljudi različnih narodnosti, ki jih združuje strast do sredozemskega načina življenja ter kulture. Jiscovi številni modeli so tako prežeti z navdihom mediteranskega načina življenja.

 

img jisco inicio2
jisco2

Tople barve, lahkotnost, živahnost, a vendar gre za okvirje, ki so kljub vsej svoji razigranosti resnično nosljivi, se »zlijejo« z obrazom in ga povzdignejo na elegantno živahen način.

Jiscojiscojesussidegy 1jisco

Mi smo nad njihovim ustvarjanjem tako navdušeni, da danes prav v nobeni izmed naših poslovalnic ne manjka kolekcija svežih Jiscotov. Na vaš preizkus čakajo okvirji iz različnih materialov, kot so acetat, metal in titan. Navdih za čudovite modele okvirjev, Jisco jemlje iz čarobnih pokrajin: preproste linije, mehka zaobljenost in žive barve.

Gre za majhno podjetje in z nakupom korekcijskih ali sončnih okvirjev Jisco tako ne boste »preplačali znamke«, saj je fokus drugje ... na kvaliteti. Kljub temu, da gre za okvirje najvišjega kvalitetnega razreda, jih v Optiki Auer prodajamo po dostopnih cenah, to je od 149 EUR naprej.

Prepričajte se sami. Všečne »Jiscote« najdete v vseh optikah Auer − Maribor, Ruše, Rače in Lenart.