hoya

Hoya

Podjetje Hoya, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje Optimed d.o.o., v Optiki Auer velja za najpomembnejšega partnerja pri izbiri očalnih leč. Ker ves čas budno spremljamo dogajanje na trgu očalnih leč, smo v steklih Hoya prepoznali prav vse, k čemur stremimo v našem podjetju...

 

Najvišja kvaliteta, dolgoletna garancija, korektne cene in vrhunski servis.

 

Zato smo največji in najstrokovnejši prodajalec očalnih stekel Hoya na štajerskem področju.

Prednosti za uporabnika pri očalnih lečah Hoya so številne. Lahko vam ponudimo najkvalitetnejši in najtrši antirefleksni nanos na tržišču in sicer za zelo korektno ceno. Lahko vam ponudimo odlična progresivna stekla v vseh cenovnih razredih, odlična delovna stekla po najugodnejših cenah ter kvalitetna stekla za bralna očala nižjega cenovnega razreda.

Kot prvi so na trgu predstavili nanos BLUECONTROL, ki je sprožil pravo revolucijo pri razvoju očalnih leč namenjenih računalniškemu delu. Idejo so kopirali praktično vsi proizvajalci korekcijskih stekel, vendar nihče še do danes ni ponudil tako uspešnega in kvalitetnega stekla.

Hoya ima tudi odlična fotosenzibilna stekla, ki so plod lastnega razvoja. Pomembna lastnost pred konkurenco je, da foto nanos ni občutljiv na praske in tako na steklih ne nastajajo svetle lise pri temnjenju. V kombinaciji z večkrat nagrajenim nanosom Hivision Longlife pa je tako najodpornejše foto steklo na trgu.

ID Mystyle

Prva individualna multifokalna stekla na svetu pri katerih se upošteva dioptrija obeh očes skupaj. Posebaj priporočljiva pri uporabnikih z večjo razliko v dioptrji med desnim in levim očesom. Je najbolj personalizirano multifokalno steklo, izdelano glede na vaše potrebe in način življenja.

ID Workstyle

So vrhunska delovna stekla, ki so individualno prilagojena za vsakega posameznika pri svojem delu. Uravnotežen vid v vseh smereh pogleda, zahvaljujoč iD FreeForm tehnologiji. Odlična za pisarniško delo, delo v trgovini. Najpopolnejša stekla za računalnik, posebej v kombinacij z nanosom Blue Control.

Hi-Vision-Long Life

Je najodpornejši antirefleksni nanos na trgu. Ohranja optimalno prozornost tudi po pogostem in intenzivnem brisanju. Prednosti za uporabnika so sproščen vid zaradi vrhunskega razzrcaljenja, minimalna dovzetnost za praske, preprosto čiščenje zaradi odlične odbojnosti vode, maščobe, umazanije in prahu. Izjemna trajnost: 3 leta garancije ob normalni uporabi, tudi na prekomerno opraskanje.

image00

Blue control

BlueControl je na voljo kot nadgradnja Hoyinega nepreseženega Hi-Vision LongLife proti-zrcalnega nanosa.

Kar 83% ljudi, ki nosijo očala, pri uporabi sodobnih digitalnih naprav čuti neudobje. Razlog je modra svetloba, znana tudi kot vidna svetloba visoke energije, ki jo oddajajo LCD in LED računalniški in televizijski zasloni, pametni telefoni, tablice in GPS naprave. Ker se kakovost teh zaslonov nenehno izboljšuje, raste tudi količina oddajane modre svetlobe.

Čeprav je modra svetloba sama po sebi naraven pojav – prisotna je v dnevni svetlobi in pomaga, da ostanemo budni – je lahko prevelika količina škodljiva in ima neželene učinke, kot sta napenjanje in utrujenost oči.

Hoya BlueControl je površinski nanos očalnih leč, ki nevtralizira modro svetlobo, ki jo oddajajo digitalni zasloni, in s tem preprečuje utrujenost in napenjanje oči.

Dodatne koristi so:

  • Manj bleščanja
  • Večji kontrast

S tem ohranja oči v boljši kondiciji in nudi bolj udoben in sproščen vid in naravnejšo percepcijo barv.


Prednosti za uporabnika:

  • Zmanjšano bleščanje
  • Bolj kontrasten vid
  • Udobnejši in bolj sproščen vid
  • Manjše napenjanje in utrujenost oči
  • Vse prednosti Hoyinega izjemnega Hi-Vision LongLife